tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εικαστική δράση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας

Την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2022 στο κεντρικό κτήριο του Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας (Λ.Ε.Ν ), Π.Μελά 8, θα πραγματοποιηθεί η εικαστική δράση "𝚶𝛊 «𝛉𝛈𝛔𝛂𝛖𝛒𝛐ί» 𝛕𝛐𝛖 𝛘𝛉𝛆ς 𝛆𝛍𝛑𝛎έ𝛐𝛖𝛎 𝛕𝛐𝛖ς 𝛆𝛊𝛋𝛂𝛔𝛕𝛊𝛋𝛐ύς 𝛕𝛐𝛖 𝛔ή𝛍𝛆𝛒𝛂 " .

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ: 11:00π.μ.

Οι εικαστικοί εμπνεόμενοι από τη συλλογή του Λ.Ε.Ν., δημιουργούν σε πραγματικό χρόνο(live action) έργα σύγχρονης τέχνης, δημιουργώντας μια διάδραση ανάμεσα στο παρελθόν και το σήμερα, καθώς και με τους θεατές.

Το Λ.Ε.Ν. αποσκοπεί στην υποστήριξη της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας της πόλης, στην υποστήριξη του έργου των νέων καλλιτεχνών της και στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της. Στοχεύει στον εμπλουτισμό του κοινού που συμμετέχει στα εικαστικά δρώμενα και στη διάχυση των εν λόγω πολιτιστικών αγαθών μεταξύ των πολιτών. Επιθυμεί να εξασφαλίσει την εξοικείωση με το σύγχρονο πολιτιστικό γίγνεσθαι των μαθητικών ομάδων της Νάουσας με την επίσκεψή τους στην έκθεση.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης σκοπεύει να αξιοποιήσει τη συλλογή του, να τη συστήσει τόσο στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες όσο και στους ανθρώπους που θα επισκεφτούν το σπίτι του ΛΕΝ και την έκθεση, καθώς και να ανανεώσει τους δεσμούς του μαζί τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69