tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Επέτειο του ΟΧΙ εμείς λέμε ΝΑΙ σε μια επίσκεψη σε Μουσείο

Η Επέτειος του «ΟΧΙ» μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε από τον Ιταλό πρέσβη στον Έλληνα δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά την 28η Οκτωβρίου του 1940. Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της Χώρας στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου του 1940. Η ημερομηνία αυτή καθιερώθηκε να εορτάζεται στην Ελλάδα και την Κύπρο κάθε χρόνο ως επίσημη εθνική εορτή και αργία.

Παράλληλα η 28η Οκτωβρίου για τα Μουσεία του Υπουργείου Πολιτισμού είναι ημέρα Ελεύθερης εισόδου για όλους τους επισκέπτες χωρίς την πληρωμή αντιτίμου εισιτηρίου. Περισσότερες πληροφορίες για τις ημέρες ελεύθερης εισόδου στα Μουσεία και τα ωράρια λειτουργίας τους μπορείτε να έχετε από τις ιστοσελίδες των μουσείων και μέσω τηλεφώνου.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 εκμεταλλευτείτε την ελεύθερη είσοδο στα υπέροχα Μουσεία της Ημαθίας και προγραμματίστε μία επίσκεψη με την οικογένεια και τους φίλους σας σε κάποια από αυτά και απολαύστε τον πλούτο της Μακεδονίας μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69