tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκθεση φωτογραφίας στην Βεργίνα με υλικό από επίσκεψη στην Ιταλία

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος "ΑΙΓΕΣ" το 2018 ξεκίνησε με το Δ.Σ. και τη βοήθεια της κας Βελιτζέλου Όλγας μια προσπάθεια αδελφοποίησης με τον ιταλικό σύλλογο φιλελλήνων (Societa Filellinika Italiana) που ανήκει στο Δήμο Cava dei Tirreni. O συγκεκριμένος Δήμος βρίσκεται στην περιοχή της Καμπανίας, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην επαρχία του Σαλέρνο, σε μια πλούσια καλλιεργημένη κοιλάδα που περιβάλλεται από δασώδεις λόφους κι είναι ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο.

Μέλη του Δ.Σ της περιόδου 2018 - 2019 επισκέφθηκαν τον Δήμο Cava dei Tirreni και έγιναν οι πρώτες επαφές με μέλη του συλλόγου τους, με τον Δήμαρχο, άλλους επισήμους καθώς και με κατοίκους της περιοχής. Επίσης μέλη του ιταλικού συλλόγου επισκέφθηκαν τη Βεργίνα το Πάσχα του 2019, όπου σε πολύ ζεστό και εγκάρδιο κλίμα ξεκίνησε η πρώτη φάση αδελφοποίησης.

Δυστυχώς λόγω covid ’19 η διαδικασία αυτή "πάγωσε" και το σημερινό Δ.Σ αποφάσισε να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια, μαζί με τη συμμετοχή του Δήμου Βέροιας, οργανώνοντας μια έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στον συγκεκριμένο Δήμο από τις 11 μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου στη Βεργίνα, καθότι ο Δήμος Cava dei Tirreni πραγματοποίησε μία αντίστοιχη έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στη Βεργίνα τον Οκτώβριο του 2019.

Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Βεργίνας θα επισκεφτούν την Βεργίνα ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ του ιταλικού συλλόγου καθώς και μέλη του αντίστοιχου Δήμου.

"Καλούμε όλο το χωριό να παρευρεθεί στην Έκθεση φωτογραφίας και να τιμήσει με την παρουσία του τον αδελφό Σύλλογο της Cava dei Tirreni" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69