tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κακή συνεργασία με τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ καταγγέλλει ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας

Κακή χαρακτήρισε την συνεργασία που είχε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας με τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ Κώστα Ρίζο, στην συνδιοργάνωση της συναυλίας με τη Γλυκερία, η πρόεδρος του Συλλόγου Τασούλα Παυλίδου. Στην επιστολή του ο κ. Ρίζος, με την οποία προσπαθούσε να καλύψει και να δικαιολογήσει την συμπεριφορά Τσαχουρίδη, έκανε αναφορά και στην συνεργασία με τους Μικρασιάτες γεγονός που προκάλεσε την παρακάτω παρέμβαση της κ. Παυλίδου:

"Στην πρόσφατη επιστολή του κ Ρίζου, με αφορμή τα γεγονότα της συνεδρίασης της 20/6/2022 του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, αναφέρθηκε το αξιόπιστο της συνεννόησης στη συνδιοργάνωση εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, μεταξύ του συλλόγου Μικρασιατών και εμού προσωπικά ως εκπροσώπου, με τα στελέχη της ΚΕΠΑ και τον πρόεδρο κ. Ρίζο ως εκπρόσωπο αυτών.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, χωρίς να εμπλεκόμαστε στα εσωτερικά της Διοίκησης, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι. Η κακή συνεργασία στην συνδιοργάνωση οφείλεται στην δυσεξήγητη καθυστέρηση του προέδρου και της σχετικής απόφασης του Δ.Σ., να ανταποκριθεί σε αίτημά μας, το οποίο διατυπώθηκε προφορικώς αλλά και γραπτώς από τους πρώτους μήνες του έτους (στη διάθεση οποιουδήποτε η επιστολή), χωρίς να έχει απαντηθεί μέχρι πρότινος".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69