tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διάκριση για την Βεροιώτισσα Σουζάνα Γκόγκου σε διεθνή εικαστικό διαγωνισμό

Η Σουζάνα Γκόγκου, συμμετείχε με έργο της στο διεθνή εικαστικό διαγωνισμό «Anmbientarti III» που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας στις 27  Απριλίου του τρέχοντος έτους.

 Το έργο της Σουζάνας με το τίτλο «Λειψυδρία» (80 επί 80- ακρυλικό σε μουσαμά) κατέκτησε το  δεύτερο βραβείο ανάμεσα σε 57 διεθνείς  σπουδαίες συμμετοχές.

Τόσο το κοινό, όσο και  οι κριτικοί  τέχνης σχολίασαν  ιδιαίτερα θετικά το καλλιτεχνικό στυλ της Σουζάνας και εντυπωσιάστηκαν από τις λεπτομέρειες του πίνακα οι οποίες απεικόνισαν μοναδικά το περιβαλλοντικό πρόβλημα  που μαστίζει μεγάλες περιοχές του πλανήτη μας.

Η Σουζάνα, πέτυχε να συγκινήσει την Επιτροπή Αξιολόγησης με τον εικαστικό σχολιασμό της. Με  λιτές, ευαίσθητες φόρμες και γήινα χρώματα κέντρισε και κέρδισε, αξιολογικά συγκρινόμενη, τις εντυπώσεις. Η ιδιαίτερη ευαισθησία του μηνύματος για το καίριο πρόβλημα του πλανήτη μας και η αρτιότητα  ζωγραφικής οπτικοποίησης του μηνύματος την έφερε στο δεύτερο βραβείο του   «Anmbientarti III ».

Μεγάλη η τιμητική διάκριση για τη Βεροιώτισσα ζωγράφου  κ.Γκόγκου Σουζάνα, η οποία αντανακλάται και στην πόλη μας.

Η Σουζάνη Γκόγκου είναι μαθήτρια της Σχολής Ζωγραφικής "Έκφραση" Μαυροκεφαλίδη. Η Σχολή αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

"Μεγάλη και η δική μας ικανοποίηση και για άλλη μια φορά επιβεβαίωση του έργου που παράγουμε στα εικαστικά του τόπου μας από το 1983  και εντεύθεν .

Η Σχολή ζωγραφικής ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ την κυρία Σουζάνα Γκόγκου για την μεγάλη επιτυχία της. Η χαρά μας ιδιαίτερη, γιατί στα τρία συναπτά έτη της φοίτησής της, τα συστηματικά μαθήματα  απογείωσαν το ταλέντο της σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Είναι και για μας μεγάλη δικαίωση η επιτυχία της μαθήτριάς μας!

Με το ταλέντο, τη δουλειά της και τη συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση  από το δάσκαλό της Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη θα ακολουθήσουν κι άλλες σημαντικές  διακρίσεις στο χώρο των εικαστικών".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69