tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προχωρά το μητρώο καλλιτεχνών η ΚΕΠΑ

Η ΚΕΠΑ προχωρά στη δημιουργία Μητρώου Καλλιτεχνών, δημιουργώντας μια φόρμα καταχώρησης στοιχείων, ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τεχνών, επαγγελματιών και μη (μουσική, χορός, θέατρο, εικαστικά, κατασκευές κ.λ.π.) που κατάγονται από τον Δήμο Βέροιας αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Νομού μας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΕΠΑ αναφέρει ακόμη:

"Έτσι θα αποκτήσουμε πληρέστερη εικόνα για τους ανθρώπους του χώρου με τους οποίους η ΚΕΠΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί πιο οργανωμένα και πιο δίκαια, στηρίζοντας τους τοπικούς καλλιτέχνες στο μερίδιο που τους αναλογεί.

Η πολιτιστική δράση είναι αποτέλεσμα της ενεργοποίησης και συμμετοχής του πολίτη και της τοπικής κοινωνίας.

Είναι απολύτως θεμιτό έως και υποχρεωτικό, μία κοινωνία με στοιχειώδη οργάνωση, να απαιτεί από τα εντεταλμένα και αρμόδια όργανά της να προσφέρουν όλη εκείνη την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον, ώστε οι δημιουργικές δυνάμεις και ικανότητες του κόσμου να βρίσκουν τρόπους έκφρασης. Κυρίως όμως να καταγράφουν, να ενισχύουν, να προωθούν, να διαδίδουν, να στηρίζουν, να προφυλάσσουν και κυρίως να προστατεύουν την παραγωγή των πολιτιστικών αγαθών των μελών της. Εξ άλλου, έτσι δημιουργείται και μία αέναη ροή πολιτιστικής ιστορίας, ένα συνεχές ιστορικό αποτύπωμα, που θα κληρονομήσουν ως παρακαταθήκη οι νεότεροι.

Η Τ. Α μπορεί να είναι ο πυρήνας που θα συσπειρώσει και θα εμπνεύσει. Η ανεκτίμητη προσφορά του όμως είναι ότι πρέπει να σπάει τα όρια, να υπερβαίνει τα σύνορα. Να κάνει το τοπικό, οικουμενικό και το ατομικό, καθολικό".

Για την εγγραφή στο Μητρώο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα veriaculture.gr ή απευθείας τον σύνδεσμο https://forms.gle/2pZYv7298emwW9RF8

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69