tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ηλεκτρονικό εισιτήριο στους Βασιλικούς Τάφους στην Βεργίνα

Δυνατότητα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου για την επίσκεψη στους Βασιλικούς Τάφους των Αιγών, στη Βεργίνα παρέχεται από σήμερα, Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, εγκαινιάζοντας μια νέα φάση στην περαιτέρω ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου.

Η άμεση επέκταση της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία αποτελεί προτεραιότητα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η προώθηση της ψηφιακής μετάβασης για τον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, στη Βεργίνα, έπειτα από σχετικές ενέργειες του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (ΟΔΑΠ).

Τόσο οι επισκέπτες από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό έχουν πλέον τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήριά τους απευθείας με ψηφιακό τρόπο στη διεύθυνση https://etickets.tap.gr, πραγματοποιώντας τη συναλλαγή τους με ασφάλεια, ευκολία και ταχύτητα.

Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου εφαρμόζεται ήδη σε 12 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στην Αθήνα, την Κρήτη και την Πελοπόννησο, ενώ οι Βασιλικοί Τάφοι των Αιγών στη Βεργίνα αποτελούν τον 13ο κατά σειρά αρχαιολογικό χώρο που εντάσσεται στο πρόγραμμα, ενώ αναμένεται και συνέχεια.

Πηγή: https://www.voria.gr/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69