tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κανονικά θα γίνει φέτος το συναπάντημα νεολαίας ποντιακών σωματείων στην Παναγία Σουμελά

Από το Ίδρυμα "Παναγία Σουμελά" ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του «23ου Συναπαντήματος της Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων» στην Παναγία Σουμελά.

Ξεπερνώντας τα προβλήματα της επιδημίας, οι νέοι θα βρεθούν και πάλι στα υψώματα του Βερμίου στην Παντάνασσα του Πόντου, στην Σουμελιώτισσα Κυρά στις 17 και 18 Ιουλίου 2021, τηρώντας όλα όσα η πολιτεία και οι ειδικοί επιτάσσουν, με την γνωστή απόφαση του Ιδρύματος ότι: «Με μάσκες, γάντια, self test και αντισηπτικά εμάς τίποτα δεν μας σταματά!».

Η Οργανωτική Επιτροπή των Νέων, η οποία συνεδριάζει τακτικά, κατά την διάρκεια της χρονιάς έχει ήδη υποβάλει προτάσεις για την διεξαγωγή του Συναπαντήματος, αλλά και απόψεις για την καλύτερη φετινή διοργάνωση.

"Ευελπιστούμε πως το πρόγραμμα στο οποίο θα καταλήξουμε και φέτος θα είναι ακόμη πιο ποιοτικό, ακόμη πιο καινοτόμο, ώστε να βρίσκεται κοντά στις νεανικές αναζητήσεις και ανησυχίες, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Οι βασικοί μας σκοποί και στόγοι, είναι:

Η Βιωματική επαφή των νέων με το Προσκύνημα και το συντελούμενο έργο της Σουμελιώτισσας στο Βέρμιο καθώς και με τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις των προγόνων μας.

Η Ευαισθητοποίηση όλων μας στην αναγκαιότητα διεθνοποίησης και αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Τα Προβλήματα, και οι δυσκολίες εξεύρεσης εργασίας καθώς επίσης και τα θέματα οικολογίας και του περιβάλλοντος.

Η Αλληλοενημέρωση για το έργο και τις δραστηριότητες των άλλων νεολαιών των Ποντιακών Σωματείων, καθώς και η αλληλογνωριμία νέων από διάφορες άλλες περιοχές της χώρας, όπως και από τον Ελληνισμό της Διασποράς" αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στο χώρο της διεξαγωγής των εκδηλώσεων θα ευρίσκονται μόνο μέλη των αποστολών των ποντιακών Σωματείων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69