tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαδικτυακό κύκλο ομιλιών διοργανώνουν οι Φίλοι Ιστορικού Αρχείου Νάουσας

Οι Φίλοι Ιστορικού Αρχείου Νάουσας σας προσκαλούν στον διαδικτυακό κύκλο ομιλιών με τίτλο "Ιστορία και ιστορίες. Η Νάουσα και οι κάτοικοί της κατά τον 19ο και τον 20ο αιώνα" και στην εναρκτήρια, επετειακή διάλεξη του ιστορικού ερευνητή και συγγραφέα κ. Ιωάννη Παπαλαζάρου με θέμα "Αγγελής Γάτσος, ένας γενναίος Μακεδόνας στην Εθναγερσία του 1821", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 και ώρα 7.30μμ, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Δηλώστε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να σας σταλεί ο σύνδεσμος.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή

Ο Ιωάννης Παπαλαζάρου είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός και διαμένει μονίμως στην Καρυώτισσα Γιαννιτσών.

Η παρουσία του στον πολιτιστικό χώρο και στην ιστορική έρευνα είναι πολύχρονη και πολύπλευρη. Είναι ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ιστορικής – Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», ενώ πολλά χρόνια διατέλεσε υπεύθυνος σύνταξης και έκδοσης του περιοδικού «ΦΙΛΙΠΠΟΣ –Ιστορικά-Λαογραφικά Θέματα». Επί μια 8ετία διηύθυνε τη λειτουργία του Ανοικτού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών. Αρθρογραφεί από το 1975 σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά, και επί του παρόντος συμμετέχει σε τηλεοπτική εκπομπή για την Επανάσταση του 1821 στην Πέλλα TV. Είναι μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Έχει εκδώσει πολλές μελέτες σχετικές με την τοπική ιστορία της Πέλλας αλλά και την μοναδική μονογραφία για την τοπική και πανελλήνια δράση του Μακεδόνα αγωνιστή της Επανάστασης Αγγελή Γάτσου. Για το συνολικό έργο του τιμήθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βορείου Ελλάδος και άλλους φορείς.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69