tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαγωνισμός ποίησης με θέμα: «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» 1821- Διακόσια χρόνια μετά

To Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει  διαγωνισμό ποίησης με θέμα:  «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» 1821- Διακόσια χρόνια μετά.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό αυτό επιτρέπεται σε όλους και όλες, με μόνη προϋπόθεση την ελληνική γλώσσα. Κάθε ένας συμμετέχει με ένα μόνο ποίημα που δεν θα ξεπερνά τους 40 στίχους. Τα ποιήματα δεν πρέπει να  έχουν δημοσιευτεί σε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο. Οι διαγωνιζόμενοι θα στείλουν  το ποίημα-συμμετοχή τους   στο email του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Διάρκεια διαγωνισμού: Ως τις 31/12/ 2020
 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα:
2310 602599 | 2310421059
 
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
      kendropolitismoupkm@gmail.
       Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
τηλ: 2310602599
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
www.kepo.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69