tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τακτική γενική συνέλευση και εκλογές στον Πολιτιστικό Φιλαθλητικό Όμιλο Ράχης

Από το ΔΣ του Πολιτιστικού Φιλαθλητικου Ομίλου Ράχης ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Φιλαθλητικού Ομίλου Ράχης Ημαθίας σύμφωνα με το καταστατικό του, καλεί όλα τα μέλη του την Κυριακή 06/9/2020 και ώρα 18:00 στο κτήριο του πολιτιστικού Κέντρου Ράχης (θεατράκι Ραχιάς) , στην τελευταία και οριστική τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα…

• Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. (διοικητικός – οικονομικός)
• Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
• Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής.

Όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο ή στην εξελεγκτική επιτροπή θα πρέπει να το δηλώσουν τηλεφωνικά στο τηλ. 6972535755 ή να το δηλώσουν εγγράφως υποβάλλοντας μία απλή αίτηση στο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γ.Σ. έχουν τα μέλη που είναι τακτοποιημένα οικονομικώς.

Το Δ.Σ του συλλόγου λαμβάνοντας υπόψιν τις τρέχουσες συνθήκες με την πανδημία covid-19, αποφάσισε για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας να τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19 με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, με χρήση μάσκας και αντισηπτικού .

Καλούμε όλους σας και ιδιαίτερα τους νέους, όχι μόνο να παρευρεθούν στη Συνέλευση αλλά και να θέσουν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στο νέο ΔΣ του Συλλόγου, προκειμένου να συνεχίσει ο Σύλλογος να υφίσταται και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69