tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Βεργίνα

Μέσα στο γιορτινό κλίμα των ημερών και με χαρούμενη διάθεση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και η φετινή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ» σε συνεργασία με την Τ.Κ. Βεργίνας, την ΚΕΠΑ του Δ. Βέροιας και την Π.Ε. Ημαθίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019 μικροί και μεγάλοι γέμισαν την πλατεία του χωριού. Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Ιωακείμ Στάθης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ζησιόπουλος Αντώνιος καλωσόρισαν τον κόσμο και έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της εκδήλωσης.

H Χορωδία του Συλλόγου και η Σχολική Χορωδία Βέροιας με την συμμετοχή πολλών παιδιών υπό τη διεύθυνση της κ. Ελένης Αναγνώστου τραγούδησαν μελωδικά εορταστικά τραγούδια και κάλαντα από την χώρα μας και από άλλα μέρη του κόσμου.
Το τρενάκι από την Γιορτή Σοκολάτας έφτασε στην πλατεία του χωριού και ο Άη Βασίλης μοίρασε γλυκά και σοκολάτες στα παιδιά που χόρεψαν μαζί με τα ξωτικά του.

Ο δήμαρχος του Δ. Βέροιας κ. Κων/τίνος Βοργιαζίδης μαζί με τα παιδιά έδωσαν το σύνθημα για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικού δέντρου, ενώ η Φιλαρμονική της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας υπό τη διεύθυνση του κ. Βαλάντη Κυριακίδη γέμισε με ξεχωριστό μουσικό ρυθμό και χρώμα και τη φετινή γιορτή.

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν υπέροχες λιχουδιές, ενώ τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον Άη Βασίλη και γέμισαν τα προσωπάκια τους με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές.

Την γιορτινή διάθεση μοιράστηκαν μαζί μας ο Ιερέας της ενορίας Βεργίνας πατήρ Μακάριος, ο Δήμαρχος Δ.Βέροιας κ.Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Βέροιας κ.κ. Ασλάνογλου και Τσαχουρίδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νεστορόπουλος, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την φετινή εκδήλωση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69