tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το ξωτικό και ο Άγιος Βασίλης στην Θρακική Εστία Βέροιας

Ai Vasilis thrakiki

Έπειτα από τις όμορφες δραστηριότητες των προηγουμένων μηνών και Πρόσφατα της ΒΑΡΒΑΡΑΣ σειρά είχαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Θρακικής Εστίας Βέροιας. Την Κυριακή το πρωί 21 Δεκεμβρίου τα παιδιά του χορευτικού της Θρακικής Εστίας Βεροίας έψαλαν τα κάλαντα με μεγάλη χαρά στους δρόμους της πόλης, αλλά και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ στον πεζόδρομο (Προφήτου Ηλία).

Το απόγευμα και ώρα 18:00, η αίθουσα του συλλόγου, έγινε ο αγαπημένος παιδότοπος των παιδιών, όπου το ΞΩΤΙΚΟ μαζί με τον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ την μεταμόρφωσαν σε ένα λαμπερό στέκι εκπλήξεων για τους μικρούς μας φίλους. Το ΞΩΤΙΚΟ με τα τραγούδια του, τα σκετς και τα μαγικά του έδωσε ένα χαρούμενο τόνο στην όλη εκδήλωση.

xotiko thrakiki

Στην συνέχεια έκανε την εμφάνιση του ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ με δώρα για τα παιδιά, που τον δέχθηκαν με ενθουσιασμό. Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ συνομίλησε και φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά ένα – ένα θέλοντας να γνωρισθεί μαζί τους και να μοιράσει τα δώρα του.

Φεύγοντας το ΞΩΤΙΚΟ και ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ήρθε η ώρα του παραδοσιακού γλεντιού για τους με μεγάλους. Οι κυρίες της Θρακικής Εστίας Βεροίας, φρόντισαν για τα εδέσματα και τα γλυκά (πολλά νηστίσιμα), και μέσα από τον χορό και το φαγοπότι, αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Έτσι τελείωσε μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση. Και μέσα από τις ευχές ορίστηκε η επομένη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69