tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθητική έκθεση ζωγραφικής με θέμα την αντίδραση στον εκφοβισμό

Έχεις τη δύναμη, πες όχι στη βία..

Μίλα μη φοβάσαι…

Όχι στον εκφοβισμό..

Ένας για όλους και όλοι για έναν... ..είναι μόνο μερικά από τα συνθήματα που εξέφρασαν μαθητές Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικών σχολείων της περιοχής της Ημαθίας μέσα από τις ομαδικές ζωγραφιές τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Βέροιας κατά το σχολικό έτος 2018 - 2019 στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών και μαθητριών, μέσα από μια σειρά βιωματικών ασκήσεων, με στόχο την πληροφόρηση και κατανόηση σε θέματα έμφυλων στερεοτύπων-προκαταλήψεων, έμφυλης βίας καθώς και τρόπους αντιμετώπισης και αποφυγής της.

Το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου ευχαριστεί θερμά μαθητές, διευθυντές και εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων (1ο, 2ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 9ο, 10ο, Λιανοβεργίου) που αγκάλιασαν την εν λόγω δράση ελπίζοντας και προσπαθώντας για ένα αύριο απαλλαγμένο από στερεότυπα, προκαταλήψεις και κάθε μορφής βίας.
Η εν λόγω δράση/Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Οι ομαδικές ζωγραφιές των παιδιών θα βρίσκονται αναρτημένες για 5 ημέρες (9-13 Σεπτέμβρη) στον ισόγειο χώρο της Αντωνιάδειου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών όπου γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές μπορούν να επισκεφτούν και να δούνε από κοντά τη συλλογική προσπάθεια των παιδιών...

Η έκθεση θα λειτουργεί 09:00 - 15:00.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69