tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιοι συμμετείχαν στην εκδήλωση για το τσίπουρο

apostagmata1

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 , στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βέροιας η εκδήλωση "ΓΝΩΡΙΜΙΑ με το ΤΣΙΠΟΥΡΟ" Βέροια 2014 , που ήταν μια διοργάνωση συνεργασίας της 1η Μεραρχίας Πεζικού και της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας.

Στην διάρκειά της εκδήλωσης , Επιτροπή Αξιολόγησης που αποτελούνταν από τους Πόπη Παπαοικονόμου , Πασχάλη Κοντορεπανίδη , Μάκη Εφραιμίδη , Νίκο Μανούδη και Χρήστο Κουτσαντά , αξιολόγησαν και κατηγοριοποίησαν 9 τσίπουρα με γλυκάνισο και 5 χωρίς γλυκάνισο , παράλληλα με το κοινό που και αυτό είχε την δυνατότητα να κάνει με τα δικά του μέτρα την δική του αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 10 διήμεροι αποσταγματοποιοί με 14 συνολικά προϊόντα .

Πιο αναλυτικά η Ελένη Μαραντίδου , Δημήτρης Βουνίσιος , Γιώργος Θεοδωρακόπουλος , Γιώργος Κοσμίδης , Γιώργος Μαραντίδης, Κωνσταντίνος Σδουκόπουλος , Γιώργος Σταμάτης , Αλέξανδρος Τσιάκος , Θανάσης Τσιούντας και Αλέξανδρος Ψωνης.

Το συμπέρασμα της επιτροπής και του κοινού ήταν ότι επιτέλους το Τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο , που αποστάζουν οι διήμεροι αποσταγματοποιοί , αποτελεί γλυκόπιοτο και αξιόλογο απόσταγμα - ανταγωνιστικό απέναντι σε οποιοδήποτε άλλο ειδικά εισαγόμενο ποτό.

apostagmata2

Την εκδήλωση στήριξαν με την χορηγία τυροκομικών η επιχείρηση τυροκομικών ΦΑΡΜΑΚΗ και η βιοτεχνία χαλκού Αφων ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ,- από Κοζάνη –με την έκθεση μικρής κλίμακα άμβυκα (καζάνι).

Η 1η Μεραρχία Πεζικού και η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας ευχαριστούν όλους για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69