tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ελληνικές - Αυστριακές πολιτιστικές ημέρες

Με αυτό το σύνθημα η πόλη του Neumarkt-SALZBURG  θα υποδεχθεί στις 26 Ιουνίου και για 5 ημέρες χορευτικά συγκροτήματα, χορωδίες  και μουσικά σχήματα από την Ελλάδα, την Αυστρία, την περιοχή της Βαυαρίας, τη Σερβία άλλα και τη Νότια Αφρική. 
Θα υπάρχει πλήθος εκδηλώσεων για όλο το κόσμο. Οι λάτρεις της Ελληνικής τέχνης, κλασικής μουσικής, θρησκείας, εμπορίου & τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιστημονικές διαλέξεις και χορευτικές παραστάσεις όπως επίσης να γευτούν και την παραδοσιακή αυστριακή φιλοξενία.
Σκοπός της οργάνωσης GRIECHENLANDHILFE είναι η στήριξη νοσοκομειακών ιδρυμάτων (ΕΛΠΙΣ κα.) και μητροπολιτικών κοινωνικών ιατρείων (ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κα.) με ιατροφαρμακευτικό και νοσηλευτικό υλικό καθώς επίσης και η στήριξη ευπαθών ομάδων με βρεφικό και παιδικό υλικό.
Θα προσκληθούν για να συμμετέχουν παρουσιάζοντας τα προϊόντα τους, επιχειρήσεις της Ελλάδος. Η συμμετοχή του Ομίλου "Γενίτσαροι και Μπούλες" θα προσδώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στις εκδηλώσεις και θα ενισχύσει το τουριστικό ενδιαφέρον για την περιοχή της Νάουσας. 
Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και σας προσκαλούμε να παραστείτε τιμώντας έτσι τον ιερό σκοπό της διοργάνωσης, ενημερώνοντάς μας σχετικά. Ο κάθε πολίτης θα μπορεί να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις. Η τιμή αναχώρησης και επιστροφής από την Νάουσα με τέσσερις διανυκτερεύσεις και πρωινό κυμαίνεται στα 270 Ευρώ κατά άτομο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Νίκο Κυριακίδη (0043-6763143118) ή τον Άρη Τόσιο (6979240324).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69