tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Φροντίζοντας τον πόνο, αγκαλιά- ζώντας την χαρά» από τους Coo-action

Μουσική Παράσταση – Συζήτηση από την ομάδα playback θεάτρου «coo-action» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, ώρα 12:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας. Την δράση συντονίζει η ψυχοθεραπεύτρια Κιατικίδου Ευφροσύνη.

"Όταν χτυπά το σώμα, πονά η ψυχή και όταν πονά η ψυχή, βάλλεται και το σώμα. Ο πόνος είναι κομμάτι της ιστορίας μας ήδη από τη στιγμή της γέννησης μας. Πόσα τα πρόσωπα του ; Πότε είναι υγεία και πότε παθολογία; Πως φροντίζοντας τον πόνο τελικά συνδέομαι με τη χαρά της ζωής; Απαντώντας στα παραπάνω ερωτήματα, θα μάθουμε πώς ο πόνος είναι φίλος της ανάπτυξης και αρωγός της χαράς.

Θα μοιραστούμε εμπειρίες και θα συν-δημιουργήσουμε μια παράσταση playback θεάτρου με την ομάδα playback της Βέροιας “coo-action” μέλη της οποίας είναι η Αλέξια Κουκουνασούλη, η Ευση Αρζογλου, η Ελίζα Σιδερίδου, η Μαίρη Μεγγιάνη, η Κική Ταλαρα, η Υακίνθη Σταμπολή και ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Το playback θέατρο είναι ένα ιδιαίτερο είδος σκηνικής συν-δημιουργίας (performance), όπου δεν υπάρχει έργο ή σενάριο, αλλά η ομάδα διαδραματίζει αυτοσχεδιαστικά ιστορίες του κοινού" αναφέρουν οι διοργανωτές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69