tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σειρά ιστορικών εκδηλώσεων διοργανώνει η Μίεζα

mieza dimitriadis

Ο πολιτιστικός σύλλογος Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ» στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει για την ενημέρωση των πολιτών με στόχο την διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης του τόπου μας θα πραγματοποιήσει μία σειρά ομιλιών με γενικό τίτλο «ΕΞΙΣΤΟΡΩ...».

Η σειρά δεξιώσεων παρουσιάστηκε την Δευτέρα από τον πρόεδρο Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος τόνισε: "Θέλουμε να φέρουμε πιο κοντά την τοπική κοινωνία πιο κοντά στην παράδοση. Διαπιστώνουμε μια εικόνα βασικής αποσάρθρωσης της κοινωνίας, πιστεύουμε ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω σε αρχές που στηρίχθηκε η Ελληνική Κοινωνία, όπως η ιστορία των Μικρασιατών, Θρακών, Ποντίων και των γηγενών Μακεδόνων. Θέλουμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία για την παράδοσή μας. Ο σύλλογος είναι οργανικό κομμάτι της κοινωνίας και θα πρέπει να ενεργοποιείται εκεί που μπορεί. Να έρχεται κοντά στους ανθρώπους και να στηρίζει, κυρίως τη νεολαία.

Πρέπει να αντισταθούμε σε προσπάθειες κύκλων να περάσουν δικά τους μηνύματα μέσα από την ιστορία μας.

Ξεκινάμε με κύκλο διαλέξεων, ο οποίος δεν θα μείνει στο ιστορικό κομμάτι. Θα είναι τέσσερις ημέρες από Φεβρουάριο έως Απρίλιο. Οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν με μουσική, χορό και γευσιγνωσία. Θα κάνουμε εκδηλώσεις και στη Νάουσα για να ταράξουμε λίγο τα νερά".

 

Η σειρά ομιλιών θα ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου 2016 με θεματική την Μικρά Ασία και ομιλητή τον εκπαιδευτή τουριστικών επαγγελμάτων κ. Απόστολο Εμμανουηλίδη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ στον Πολυχώρο «ΒΕΤΛΑΝΣ» Δ. Νάουσας και ο ομιλητής θα αναφερθεί στην περιοχή της Ερυθραίας (Τσεσμέ/Κρήνη, Αλάτσατα, Βουρλά) και της Σμύρνης. Θα πραγματοποιηθεί μια πραγματική Μικρασιάτικη Βεγγέρα.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2016 θα ακολουθήσει η Θράκη με ομιλήτρια την εκπαιδευτικό κα. Τενεκεντζόγλου –Μαλλιαρά Ανθούλα στην αίθουσα του Συλλόγου «Η ΜΙΕΖΑ» στις 6 μ.μ.

Στις 5 Μαρτίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα την Μακεδονία και ομιλητή τον κ. Ευαγγελίδη Δημήτριο, τ. αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. Η ομιλία θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου, στις 6 μ.μ

Η σειρά ομιλιών θα κλείσει στις 9 Απριλίου 2016 με γενικό θέμα τον Πόντο και ομιλητή τον καθηγητή πανεπιστημίου κ. Φωτιάδη Κων/νο στον Πολυχώρο «ΒΕΤΛΑΝΣ» Δ. Νάουσας στις 6 μ.μ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69