Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας τιμά τη Μένη Μπαζάκα για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά της
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και ζεστή εκδήλωση, το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας θα τιμήσει την Μένη Μπαζάκα για τη μακρόχρονη και πολύτιμη προσφορά της στον ιστορικό σύλλογο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2026, στις 7 το απόγευμα, στο Αρχοντικό Σαράφογλου, παρουσία μελών, φίλων και υποστηρικτών του Λυκείου.
Η τιμητική αυτή συνάντηση διοργανώνεται με αφορμή την ανακήρυξη της κ. Μπαζάκα ως επίτιμου μέλους του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας, αναγνώριση που αποτυπώνει την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας της.
Η κ. Μπαζάκα υπηρέτησε επί σειρά ετών από τη θέση της Αντιπροέδρου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη διατήρηση, ανάδειξη και προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και στην ενίσχυση της παρουσίας και του έργου του Λυκείου των Ελληνίδων στην τοπική κοινωνία. Η δράση της χαρακτηρίστηκε από συνέπεια, αφοσίωση και ανιδιοτέλεια, στοιχεία που αναγνωρίζονται σήμερα από όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της.
Η βραδιά αναμένεται να αποτελέσει μια ξεχωριστή στιγμή αναγνώρισης και τιμής για μια γυναίκα που συνέδεσε το όνομά της με την πορεία και την προσφορά του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας, αφήνοντας ένα σημαντικό αποτύπωμα στον πολιτιστικό και κοινωνικό βίο της πόλης.














