Ριζώματα: Ετοιμάζονται για το μεγάλο αντάμωμα του καλοκαιριού
- Γράφτηκε από τον/την Μαρία Τριγώνη

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για το ετήσιο αντάμωμα Ριζωματιωτών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ριζωμάτων. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει, όπως κάθε χρόνο, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζωμάτων, με στόχο μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και αυθεντική τοπική φιλοξενία.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αναμένεται πλούσιο και πολυσυλλεκτικό. Στη σκηνή θα βρεθούν ο Γιάννης Ίτσιος, η Ορνέλα Τσένα και η Χρύσα Μαστορογιάννη, οι οποίοι θα ενώσουν τις φωνές τους σε ένα γλέντι που θα συνδυάσει παράδοση και σύγχρονη διασκέδαση. Τους συνοδεύουν οι Περικλής Σβαρνογιάννης στο κλαρίνο και ο Σόββος Αδαμίδης στο μπουζούκι, ενώ στα γκάιντα θα βρίσκεται ο Κώστας Σβαρνογιάννης.
Η είσοδος θα είναι συμβολική, στα 5 ευρώ, δίνοντας την ευκαιρία σε κατοίκους και επισκέπτες να συμμετάσχουν σε μία γιορτή που κρατά ζωντανή την παράδοση και ενισχύει τους δεσμούς της τοπικής κοινότητας. Το αντάμωμα αποτελεί σταθερό θεσμό για τα Ριζώματα και τη γύρω περιοχή, προσελκύοντας κάθε χρόνο πλήθος κόσμου, με την υπόσχεση μιας αυθεντικής εμπειρίας γεμάτης μουσικές, γεύσεις και αναμνήσεις.