tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Πανηγύρι με παραδοσιακό χρώμα στο Παλαιοχώρι

Παραδοσιακό πανηγύρι θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιοχώρι Ημαθίας τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου-Διανοβέργιου «Ο Φίλιππος». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου, με είσοδο δύο ευρώ, και σκοπός της είναι η ενίσχυση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν χορευτικά συγκροτήματα, τα οποία θα δώσουν το δικό τους δυναμικό παρών, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ένα θέαμα γεμάτο κέφι και αυθεντικότητα. Μετά τις χορευτικές παρουσιάσεις θα ακολουθήσει γλέντι με την παραδοσιακή ορχήστρα ΓΚΑΙΝΤΕ, η οποία υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό με ήχους από την ελληνική μουσική παράδοση.

Στην ορχήστρα συμμετέχουν οι μουσικοί:

  • Γιώργος Ουζούνης (κλαρίνο, ζουρνάς)

  • Γιώργος Νταβλιάκος (γκάιντα, σοπράνο, ζουρνάς)

  • Κίμωνας Τερζίδης (ακορντεόν, τραγούδι)

  • Γιώργος Δεληολάνης (τρομπέτα)

  • Άγγελος Μούτσα (κρουστά)

  • Θανάσης Αξενόπουλος (τραγούδι)

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί επίσης καντίνα, διευκολύνοντας το κοινό σε ό,τι αφορά την εστίαση.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί άλλη μία προσπάθεια του Συλλόγου «Ο Φίλιππος» να διατηρήσει ζωντανή την τοπική πολιτιστική ταυτότητα, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και παράδοση.

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69