BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Μια βραδιά ιστορίας στο Δημαρχείο Βέροιας

Φεύγοντας  το βράδυ της Δευτέρας από το Δημαρχείο Βέροιας, ένιωθα μια «πληρότητα».

Όλα ήταν όπως έπρεπε.

Είχα καιρό να δω την αίθουσα τόσο γεμάτη. Είχα καιρό να δω, μαζεμένους τόσους παλιούς βεροιωτάδες . Τα παλιά «σόια» που λένε στη Νάουσα, παρόντα έστω δι’ εκπροσώπων…

Είχα καιρό να δω μαζί τέσσερις δημάρχους της πόλης, τους πρώην  Ανδρέα Βλαζάκη, Γιάννη Χασιώτη  και  Χαρούλα μαζί με τον νυν δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη, στο χώρο που άσκησαν  και ασκούν «υψηλά» καθήκοντα.

Είχα καιρό να καθηλωθώ παρακολουθώντας σκηνές και μαρτυρίες  για τα 100 χρόνια της ελεύθερης Βέροιας. Μαρτυρίες  ανθρώπων που τους θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια και δεν υπάρχουν πια.

Είχα καιρό, ν’ ακούσω Δεσπότη να μιλάει τόσο φιλικά και ανθρώπινα και όχι «ξύλινα» θεολογικά.

Χάρηκα με την συναισθηματική προσέγγιση της αγαπητής επιστήμονος και αθόρυβης αρωγού κοινωνικών δομών, Πόπης Ναζλίδου- Καπράρα.

Είχα καιρό, να νιώσω την ανάγκη  να πω ένα εκ βαθέων μεγάλο ευχαριστώ, στον άνθρωπο που αποτέλεσε την αφορμή να βρεθούμε όλοι μαζί και σ’ αυτούς  που το διοργάνωσαν.

Μανώλη και Έφη Βλαχογιάννη, με την ανιδιοτελή προσφορά σας στη Δημόσια Υγεία, χρόνια και χρόνια, ακέραιοι άνθρωποι, αθόρυβοι δημιουργοί και πλέον, Μανώλη  συγγραφέα, « Η Ιστορία της Μικρής Ιερουσαλήμ» και το «πέρασμα» της, από το Δημαρχείο και παλιό μας σχολείο, ήταν μια από τις σημαντικές , πανέμορφες , ευτυχείς στιγμές της πόλης.

 Ο Συμπολίτης

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69