BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Δημιουργική εκκίνηση για τον Βαρασός Πλατέος: Εργαστήρια, μαθήματα και νέες δράσεις

Ο Σύλλογος "Βαρασός" Πλατέος ξεκινά δυναμικά τις δραστηριότητές του με την έλευση του Οκτώβρη, προσφέροντας ποικίλες δημιουργικές ευκαιρίες για μικρούς και μεγάλους. Με σκοπό την ενίσχυση της δημιουργικότητας και της έκφρασης, ο σύλλογος διοργανώνει τα εξής προγράμματα:

Δημιουργικό Εργαστήρι: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικά έργα από ανακυκλώσιμα και άχρηστα υλικά, αναδεικνύοντας την τέχνη μέσα από τα "σκουπίδια".

Μαθήματα Ζωγραφικής: Ανοιχτά για όλες τις ηλικίες, τα μαθήματα περιλαμβάνουν σχέδιο, σκίτσο, κάρβουνο και ελεύθερο σχέδιο, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να εξελίξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.

Μαθήματα Κοπτικής – Ραπτικής: Για όλες τις ηλικίες, αυτά τα μαθήματα προσφέρουν τις βάσεις για την τέχνη της ραπτικής, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να φτιάξουν τα δικά τους ρούχα και αξεσουάρ.

Παραδοσιακή Χορωδία: Σύντομα θα ξεκινήσουν μαθήματα για παραδοσιακή χορωδία, ενώ υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη δημιουργία παιδικής χορωδίας.

Ο σύλλογος εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά σε όλα τα μέλη του, με πίστη, αγάπη και υγεία, και προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν ενεργά στις νέες δραστηριότητες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69