BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Βεροιώτικο αποτύπωμα στην συναυλία για τα Τέμπη

Η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο αποτέλεσε μια μοναδική βραδιά μνήμης και αλληλεγγύης, φέρνοντας κοντά καλλιτέχνες και κοινό για να τιμήσουν τα θύματα της τραγωδίας και να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας. Ο ιστορικός χώρος του Καλλιμάρμαρου στάθηκε ιδανικό φόντο για αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, η οποία συνδύασε μουσική, συναισθήματα και τέχνη.

Η συναυλία αυτή είχε και ένα σημαντικό Βεροιώτικο αποτύπωμα, καθώς ο Φίλιππος Κοκκαλιάρης από τη Βέροια ανέλαβε τη δημιουργία της αφίσας και όλων των γραφιστικών υλικών που πλαισίωσαν την εκδήλωση. Το ιδιαίτερο του στυλ φώτισε τη σημασία της βραδιάς, μεταφέροντας με χρώματα και εικόνες το κλίμα της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης.

Η μουσική ήταν καθοριστικό στοιχείο της βραδιάς, και οι επιλογές συνέβαλαν σε μια ατμόσφαιρα περισυλλογής αλλά και ενθάρρυνσης. Στην έναρξη και στα διαλείμματα της συναυλίας, η μουσική του Μίμη Νικολόπουλου έπαιξε σημαντικό ρόλο, προσφέροντας ήχους που ένωσαν το κοινό σε ένα συναισθηματικό ταξίδι. Οι μελωδίες του Νικολόπουλου, γεμάτες ένταση και βάθος, τόνισαν την αίσθηση του πένθους, αλλά και της ελπίδας που όλοι αισθάνονταν.

Η συναυλία δεν ήταν απλώς μια εκδήλωση καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλλά μια απόπειρα θεραπείας του συλλογικού πόνου, με την τέχνη να λειτουργεί ως καταλύτης για την επούλωση της κοινωνίας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69