BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Εκδήλωση ευεξίας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας – Γιόγκα στην αυλή με τον Τοίχο της Μνήμης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, σε συνεργασία με τη σχολή Anahata Yoga Academy και τη δασκάλα γιόγκα Κυριακή Καρασαββίδου, διοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση ευεξίας το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 16.30, στον ειδυλλιακό χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας. Η αυλή με τον Τοίχο της Μνήμης, προσφέροντας θέα στον καταπράσινο κάμπο, θα φιλοξενήσει μια μοναδική συνεδρία γιόγκα που στοχεύει στη σύνδεση του σώματος με το νου.

Αυτή η δράση προσφέρεται δωρεάν για το κοινό μέσω της Anahata Yoga Academy, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, και αποτελεί μια ευκαιρία για όσους επιθυμούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους, χωρίς την ανάγκη εγγραφής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να φέρετε ένα στρωματάκι γιόγκα και την καλή σας διάθεση.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να συνδυάσει τη φυσική άσκηση με την ιστορική και πολιτιστική ατμόσφαιρα του αρχαιολογικού χώρου, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ολιστική εμπειρία, μέσα στη φύση και την πολιτιστική κληρονομιά της Βέροιας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69