BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ανθισμένες ροδακινιές και καλλιτεχνικές σημιουργίες: Μια βραδιά φωτογραφίας στη Βέροια

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας ετοιμάζεται να διοργανώσει μια μοναδική βραδιά που θα ενώσει την τέχνη της φωτογραφίας με τη μαγεία της ανθισμένης φύσης. Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00, στον 2ο όροφο του Χώρου Τεχνών, θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση Φωτογραφίας, συνοδευόμενη από τις Απονομές των Βραβείων των Φωτογραφικών Διαγωνισμών "Ανθισμένες Ροδακινιές 2024" και "High in the Blooms! Peach Trees & Hot Air Balloons Photo Contest".

Ο θεσμός αυτός, γνωστός για την εναλλακτική και καλλιτεχνική ματιά που προσφέρει στη φυσική ομορφιά της περιοχής, θα τιμήσει τους συμμετέχοντες φωτογράφους που κατέγραψαν τις μαγευτικές εικόνες των ροδακινιών σε άνθιση και την εντυπωσιακή συνύπαρξη των θερμόαιμων αερόστατων με το φυσικό τοπίο της Βέροιας.

Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία να αναδειχθεί η πρωτοβουλία του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας (#TOB) να προωθήσει τον τουρισμό και την πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής μέσα από την τέχνη και τις παραδόσεις, συνδέοντας την καμπάνια "PrimaVERiA" με την τοπική ανθοφορία των ροδακινιών. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν μέσα από τους διαγωνισμούς και να απολαύσουν στιγμές έμπνευσης από την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου.

Η εκδήλωση ενσωματώνει την ετήσια προσπάθεια του Ομίλου να αναδείξει τη μοναδικότητα της Βέροιας και των γύρω περιοχών, προσκαλώντας επισκέπτες και κατοίκους να ανακαλύψουν ξανά το μαγευτικό τοπίο των ανθισμένων ροδακινιών και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69