BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Street Food Fiesta: Το Φεστιβάλ Καντίνας της Βέροιας υπόσχεται γαστρονομικές απολαύσεις στις 11-13 Οκτωβρίου

Το πολυαναμενόμενο Φεστιβάλ Καντίνας στην Βέροια θα πραγματοποιηθεί σε νέες ημερομηνίες. Μετά την αναβολή που προκάλεσε αλλαγές στο πρόγραμμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας αποφάσισε να ορίσει νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του και συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στον χώρο του Προμηθέα, γνωστός και ως Εβραϊκά Μνήματα, και υπόσχεται τρεις μέρες γεμάτες γεύσεις και αρώματα που θα μαγέψουν τους επισκέπτες.

Κάθε απόγευμα από τις 5 μ.μ., οι καντίνες που θα συμμετέχουν θα προσφέρουν μια εντυπωσιακή γκάμα γευστικών επιλογών, ικανή να ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Ο χώρος θα γεμίσει με μυρωδιές φρέσκων ψητών, σνακ και παραδοσιακών συνταγών, από γρήγορο φαγητό μέχρι πιο «ψαγμένες» γαστρονομικές δημιουργίες. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από καπνιστό κρέας, ζουμερές πανσέτες και τραγανά σουβλάκια. Τα φρέσκα churros, βουτηγμένα σε ζάχαρη και σοκολάτα, θα γλυκάνουν τη διάθεσή σας, ενώ οι αχνιστές ασιατικές γεύσεις και το τραγανό τηγανητό κοτόπουλο θα σας ενθουσιάσουν.

Αν αγαπάτε τις κλασικές γεύσεις, ετοιμαστείτε να απολαύσετε καλοψημένα, αλλά και βραστά λουκάνικα και νόστιμα hot dogs που θα κάνουν την κάθε μπουκιά μια γιορτή. Για τους γλυκατζήδες, οι βάφλες με τις πλούσιες κρέμες και οι λουκουμάδες με μέλι είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία!

Το Φεστιβάλ Καντίνας της Βέροιας θα αποτελέσει μια γιορτή για το φαγητό και είναι μια ευκαιρία για τους ντόπιους και τους επισκέπτες να απολαύσουν το φθινοπωρινό τοπίο της πόλης, να εξερευνήσουν τις διάφορες γευστικές επιλογές και να χαλαρώσουν σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. 

Εκτός από το φαγητό, το φεστιβάλ αναμένεται να προσφέρει και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές και διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία για όλες τις ηλικίες.

Η είσοδος είναι μόλις 3 ευρώ ανά ημέρα, και για τους πιο ενθουσιώδεις, το Full Pass για όλο το τριήμερο κοστίζει μόνο 5 ευρώ. Τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα άτομα με αναπηρία έχουν δωρεάν είσοδο, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν. 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69