BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η γιορτή πίτας έρχεται και φέτος στην Αλεξάνδρεια

Το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2024, η πόλη της Αλεξάνδρειας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την πολυαναμενόμενη 19η Γιορτή Πίτας, μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί ως σημαντικός θεσμός της περιοχής και συγκεντρώνει ντόπιους και επισκέπτες για να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης, οι αρχές της πόλης έχουν προβεί σε ειδικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί πεζοδρόμηση της οδού Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Τ. Γεωργούλη έως το ύψος της οδού Αριστοτέλους, από τις 09:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ. Η απόφαση αυτή ελήφθη για να διευκολυνθεί η ομαλή κυκλοφορία των πεζών, καθώς αναμένεται μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η ασφάλεια των επισκεπτών και των συμμετεχόντων.

Η 19η Γιορτή Πίτας αποτελεί μια γιορτή της τοπικής κουζίνας και της παράδοσης, με επίκεντρο την ελληνική πίτα, ένα από τα πιο αγαπημένα και αντιπροσωπευτικά πιάτα της περιοχής. Συμμετέχοντες από όλη την περιοχή θα παρουσιάσουν ποικιλίες πίτας, από τις πιο κλασικές, όπως χορτόπιτα και τυρόπιτα, μέχρι και πιο σύγχρονες δημιουργίες που ενσωματώνουν νέα υλικά και γεύσεις. 

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69