tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Εκλογές στον Σύλλογο Παλατιτσιωτών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλατιτσιωτών, ολοκληρώνοντας τη διετή του θητεία, καλεί τα μέλη του συλλόγου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, στις 10:00 π.μ., στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Παλατιτσίων.

Πρόκειται για μια σημαντική συνάντηση, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα συνεχίσει το έργο του συλλόγου για την επόμενη περίοδο. Τα μέλη που επιθυμούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να το κάνουν μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, ώστε να υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία των ψηφοδελτίων.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας θα έχουν μόνο όσοι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή τους. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Μαρία Παρχαρίδου στο τηλέφωνο 6944 37 48 54 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69