tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Έναρξη νέας χρονιάς στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δασκιωτών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν στον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα του συλλόγου. Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλούς από τους υποστηρικτές του συλλόγου.

Με την ευκαιρία της έναρξης της χρονιάς, ο σύλλογος ανακοινώνει και την επανέναρξη των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών χορών. Αναλυτικά:

Παιδικό Τμήμα Εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών

Τα μαθήματα για τα παιδιά θα ξεκινήσουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και θα διεξάγονται κάθε Κυριακή, από τις 11:00 έως τις 12:00, στην αίθουσα του συλλόγου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους μικρούς φίλους του συλλόγου να έρθουν σε επαφή με την παράδοση μέσω του χορού. Το σημαντικότερο είναι ότι η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν για όλα τα παιδιά.

Τμήμα Ενηλίκων Εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών

Για τους ενήλικες, η εκμάθηση των παραδοσιακών χορών θα γίνεται κάθε Τρίτη, από τις 19:00 έως τις 21:00, στην αίθουσα του συλλόγου. Τα μαθήματα για τους ενήλικες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια ιδανική ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον ελληνικό παραδοσιακό χορό και να γίνουν μέρος της μεγάλης παρέας του συλλόγου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν τη δράση του συλλόγου, διατηρώντας ζωντανή την παράδοση της περιοχής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69