tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

«Στο ρυθμό των 80’s» οι παραστάσεις της Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας

Στην μοναδική δεκαετία του 80’ μας ταξίδεψε η Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας "Εστίας Μουσών" για δυο ημέρες, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Οι δυο εξαιρετικές ετήσιες συναυλίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον  Σύλλογο  Γονέων και  Κηδεμόνων του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας, με τίτλο  "Στο ρυθμό των 80΄s" καθώς οι εμφανίσεις όλων των τμημάτων  ήταν προσαρμοσμένες στα γεγονότα που συνέβησαν στην συγκεκριμένη δεκαετία.

Η επιμέλεια, διδασκαλία και οι χορογραφίες των παραστάσεων ήταν της καθηγήτριας της σχολής Στέλλας Μαλιούφα, ενώ την παρουσίαση πραγματοποίησε η Ιλιάνα Τσίλη.

Παρόντες από πλευράς επισήμων ο δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Βίκυ Δανιηλίδου, η αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Ία Χατζηιωαννίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Φουντούλης, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Νάουσας Ιωάννης Ταούλας, τοπικοί σύμβουλοι και φορείς της Νάουσας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69