tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο φεστιβάλ παράδοσης της Αστερούπολης ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας με το τμήμα παραστάσεων συμμετείχε στο φεστιβάλ παράδοσης την προτελευταία ημέρα της 10ης "ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗΣ" στο Πλατύ Ημαθίας στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων που πλέον αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό.

mikrasiates asteroup1

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας θέλοντας να αναδείξει το μουσικοχορευτικό και ενδυματολογικό πλούτο των αστικών περιοχών των παράλιων της Ιωνίας παρουσίασε αντιπροσωπευτικούς χορούς και τραγούδια από τη Σμύρνη και την Πόλη με πολυπληθή ομάδα.

mikrasiates asteroup2

Συμμετείχαν επίσης το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άδεντρου "Η ΠΡΟΟΔΟΣ", το κρητικό τμήμα της Νέας Πολιτείας Ευόσμου και ο Σύλλογος Κλειδίου "Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ".

mikrasiates asteroup4

Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής της Αστερούπολης κ. Κεκίδη Γεώργιο, καθώς και όλα τα μέλη για την πρόσκληση σε αυτή τη γιορτή της παράδοσης.

Ευχαριστεί επίσης το αδελφό σωματείο του Συλλόγου Καππαδοκών Πλατέος "Ο Βαρασσός" και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γεωργιάδη Χρήστο για τη ζεστή φιλοξενία που επεφύλαξε στα μέλη των χορευτικών τμημάτων.

Βκοημένο Χρόνος 2024

mikrasiates asteroup6

mikrasiates asteroup7

mikrasiates asteroup8

mikrasiates asteroup4

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69