tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδρομή του Χορευτικού Όμιλου Βέροιας στον Βελβεντό

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, μέλη και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Βέροιας πραγματοποίησαν εκδρομή στον Βελβενδό Κοζάνης. 

Οι εκδρομείς επισκέφτηκαν τον Βελβενδό, περιηγήθηκαν την κωμόπολη και κατόπιν περπάτησαν το όμορφο και επιμελώς διαμορφωμένο μονοπάτι στο Φαράγγι του Σκεπασμένου, το οποίο απέχει περίπου 3-4 χιλιόμετρα από τον Βελβενδό. Αξίζουν συγχαρητήρια στους κατοίκους και την Αυτοδιοίκηση της περιοχής για την καλοδιατήρηση του τουριστικού αυτού πόλου.

Στην εκδρομή συμμετείχε και ο ομότιμος καθηγητής γλωσσολογίας στο ΑΠΘ, ο βεργιώτης Αντώνης Μπουσμπούκης μετά της συζύγου του, από το Ξηρολίβαδο. Επίσης συμμετείχε ο Γιώργος Μαλούτας που ανέλαβε την φωτογραφική κάλυψη της εκδρομής και ο Δημήτρης Μπουκάλης από την Κοζάνη, μύστης της ελληνικής παράδοσης, που ανέλαβε την καθοδήγηση στην εκδρομή.

Το φθινοπωρινό τοπίο της συγκεκριμένης περιοχής αποτέλεσε μια πραγματική απόλαυση και χαλάρωση για όλους, μια επιβεβαίωση για την σταθερή και καθομολογημένη άποψη για την ομορφιά της ελληνικής Φύσης.

Η αποστολή το μεσημέρι κατέληξε στη τουριστική Νεράιδα (χωριό) Κοζάνης, όπου απόλαυσε και την τεχνητή λίμνη του Φράγματος Πολυφύτου. Εκεί γευμάτισε στη κέντρο Ανεμοχάδι και κατόπιν διασκέδασε με παραδοσιακούς χορούς μέχρι αργά το απόγευμα με ένα ακατάπαυστο γλέντι, όπου μάλιστα οι χορευτές του ομίλου συγχόρεψαν με μια χορευτική ομάδα από την Καρδίτσα∙ η συνάντηση έγινε εντελώς τυχαία! Οι Έλληνες ξέρουν να κάνουν φίλους και να γλεντούν μαζί!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69