tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θα λειτουργήσει και φέτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Δημοτικών Χορών για καθηγητές, μαθητές και τους γονείς τους

Οι Διευθύνσεις και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών του 1ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Βέροιας, σε συνεννόηση με την Ε.Λ.Μ.Ε. Ημαθίας, τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Βέροιας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βέροιας και τον καθηγητή στο 1ο Γυμνάσιο Βέροιας, εκπαιδευτή ενηλίκων και εμψυχωτή δημοτικών χορών Γιάννη Κεβρεκίδη, οργανώνουν για 7η χρονιά τη λειτουργία Εκπαιδευτικού Ομίλου Δημοτικών Χορών για καθηγητές, μαθητές και τους γονείς τους στον πολυχώρο των δύο σχολείων, από 16 Οκτώβρη 2022.

Σκοπός τού Εκπαιδευτικού μας Ομίλου είναι:

Η εμψύχωση των εκπαιδευτικών ώστε να μεταφέρουν στους μαθητές την ερευνητική κουλτούρα και τη δέουσα χορευτική αγωγή και συμπεριφορά συμμετοχής σε δημοτικό γλέντι, λειτουργώντας παράλληλα ως πρότυπα και πολλαπλασιαστικοί παράγοντες στην τοπική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος τού προγράμματος είναι η ενίσχυση της αυτονομίας των μαθητών, η κοινωνικοποίηση και η ουσιαστική επαφή τους με τον κόσμο που τους περιβάλλει.

Απώτερος στόχος είναι, μέσα από την ενεργοποίηση των εκπαιδευτικών, των γονέων και των κηδεμόνων, να ωφεληθούν οι μαθητές των σχολείων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων.

Πληροφορίες → Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Βέροιας

Δηλώσεις συμμετοχής και στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα eclass11.sch.gr/courses/G966245

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69