tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου στην Χάλκη Λάρισας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χορευτική αποστολή του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου στα «Μπατζιανούλια» στην Χάλκη Λάρισας στις 28/6/2022.

Τα «Μπατζιανούλια» είναι εκδηλώσεις θεσμός προς τιμήν της Ολυμπιονίκη Δέσποινας Μπατζιανούλη, κατοίκου της Χάλκης, η οποία διακρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1997 της Δανίας για άτομα με ειδικές ανάγκες κερδίζοντας χρυσό μετάλλιο στο δρόμο 400 μέτρων με παγκόσμιο ρεκόρ και αργυρό στο δρόμο 200 μέτρων.

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, του Δήμου Κιλελέρ και του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης.

Ο «Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου», στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε εκδηλώσεις που αφορούν την Παράδοση,  τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, καθώς είναι οι ρίζες, είναι αυτά που μας στηρίζουν και αυτά που εγγυώνται τη θετική προοπτική.

spm chalki1

Συμμετείχαν οι χορευτές:

Κυριάκος Παλασίδης (Χοροδιδάσκαλος), Χρυσούλα Ιωσηφίδου, Αγγελική Γανοπούλου, Στέλιος Παπαδόπουλος, Μαρία Φιλιππίδου, Παύλος Παυλίδης, Κοραλία Φιλιππίδου, Σάββας Κρεμλίδης, Ειρήνη Τσανακλίδου, Ελένη Κιουτάχιαλη, Νίκος Γιουβαντσικλάρ

Εκφωνήτρια

Παρασκευή Ιωαννίδου

Μουσικά όργανα

Ανθή Καλαϊτζίδου (Ποντιακή Λύρα, Τραγούδι), Χριστίνα Καλαϊτζίδου (Νταούλι)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69