tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχαιρετιστήριο γλέντι των χορευτικών τμημάτων της «Ηλιοείδεια»

Την Κυριακή, 15 Μαΐου 2022, ολοκληρώθηκε η χορευτική περίοδος με ένα παραδοσιακό γλέντι, των τμημάτων χορού της ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (Λ.Ε.Ε.Δ.Ε.Π.) "ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ", στο οικογενειακό κέντρο "Τάσος" στην Καβάσιλα Ημαθίας, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον.

Οι εκπρόσωποι της Λ.Ε.ΕΔ.Ε.Π. "ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ", κ. Ασβεστάς Βασίλης και κ. Τσιαβός Δημήτρης, ευχαρίστησαν τα μέλη, τους φίλους και τους χοροδιδασκάλους της εταιρείας για την συμβολή τους στην πορεία και το έργο της. Στην συνέχεια ευχήθηκαν στους παρισταμένους υγεία και καλή διασκέδαση, τονίζοντας ότι η "ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ" θα συνεχίσει δυναμικά το έργο της με διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας παράδοσης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά  και Διεθνώς.

Το γλέντι απογειώθηκε με την ορχήστρα των μοναδικών, Βαγγέλη Ψαθά -κλαρίνο, ζουρνά- Βαγγέλη Ψαθά -ακορντεόν- και Σταύρου Παζαρέντζη -νταούλι-, παίζοντας στη μέση του κύκλου, πλαισιωμένοι από τους γλεντηστές. Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και διασκέδασαν με αγαπημένους παραδοσιακούς σκοπούς από όλη την Ελλάδα, σε ένα γλέντι βγαλμένο από τα παλιά!

Το γλέντι τίμησαν μέλη χορευτικών ομάδων από ολόκληρο το νόμο, πιασμένοι όλοι μαζί στο χοροστάσι μετά από δύο χρόνια πανδημίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69