tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμμετοχή του Βεροιώτη αθλητή χορού Τσέγκου Νικόλαου στο Veria Dance Contest

Ο Τσέγκος Νίκος, Βεροιώτης συμπολίτης μας, έλαβε μέρος, μαζί με την ντάμα του Νίκου Νατάσα, στον διαγωνισμό χορού Veria Dance Contest που πραγματοποιήθηκε στον Χώρο Τεχνών Βέροιας στις 7-8 Μαίου 2022, στην κατηγορία σύγχρονο ερασιτεχνών ενηλίκων 18+ και απέσπασαν έπαινο για την συμμετοχή τους.

 tsegkos veria dance3

Ευχαριστίες αποδίδει στη σχολή χορού της ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας, στις χορογράφους Όλγα Κυριακοπούλου και Λενικάκη Μαυρέτα για την συμβολή τους και την συνολική προετοιμασία.

tsegkos veria dance1 2

Επίσης, σε αυτό βοηθούν και κάποιοι άνθρωποι - επαγγελματίες που τον στηρίζουν με τις υπηρεσίες τους, και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, ο μικροβιολόγος Κάσπαρης Κωνσταντίνος, ο παθόλογος Αποστολίδης Δημήτρης, ο ορθοπεδικός Δημητριάδης Σταύρος, η διατροφολόγος Παπαναστασίου Ξένια, ο κομμωτής Μπούκας Αντώνιος, η αισθητικός Δίγκα Μαρίνα προετοιμάζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον αθλητή χορού για την συμμετοχή του στους αγώνες αλλά ταυτόχρονα συμβάλλουν στην αντίστοιχη αποκατάσταση και γενικότερη ευεξία που απαιτείται. Αναζητούνται γυμναστής- τρια και φυσιοθεραπευτής- μασέρ για την αποκατάσταση και ενδυνάμωση του αθλητή χορού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69