tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτο βραβείο για το εφηβικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας σε Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Ν. Βότση» οι Βορεάδες Χορευτικός Όμιλος Καλαμαριάς διοργάνωσαν το "Σαραρίμ", που είναι Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών.

Το όνομα του φεστιβάλ παραπέμπει σε ένα ξεχασμένο ομαδικό παιχνίδι, στο οποίο συμμετείχαν ομάδες με ίσο αριθμό μελών, επέλεγαν ψευδώνυμα, ενδύονταν ρόλους και προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Σε αυτό λοιπόν το φεστιβάλ συμμετείχε και το εφηβικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας γιατί πιστεύουμε ότι ο παραδοσιακός χορός αποτελεί διαχρονικά μια μορφή έκφρασης της παράδοσης που δεν πρέπει να χαθεί στο πέρασμα του χρόνου.

Η συμμετοχή της Ευξείνου Λέσχης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς τα παιδιά της λέσχης απέσπασαν το πρώτο βραβείο της διοργάνωσης, χορεύοντας ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς με την ψυχή τους και μας έκαναν όλους χαρούμενους τόσο με τις επιδόσεις τους αλλά κυρίως με τη συμπεριφορά τους.

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, χορευτές και οργανοπαίκτες, στον υπεύθυνο των τμημάτων Γιάννη Κοτίδη, στον χοροδιδάσκαλο Βαγγέλη Ιντζεβίδη, στις υπεύθυνες Ελπίδα Κιατικίδου και Ζωή Κουρούκα και σίγουρα στους αφανείς ήρωες τους γονείς των παιδιών μας" αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69