tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

http://e-karamitsos.gr/

«Πρωτόνιο»: Ένα πρότυπο εκπαιδευτήριο Χημείας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

access ban20

Με πολύ κέφι ο χορός του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας

Μια ξεχωριστή βραδιά  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι και τα μέλη του <<ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΛΑΧΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ>> στο κέντρο <<ΣΕΙΡΙΟΣ>> στο Μακροχώρι Βεροίας το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Η συμμετοχή των προσκεκλημένων ήταν εντυπωσιακή και έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα αλλά και παλμό στο γλέντι που ακολούθησε.

Η βραδιά ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου του Συλλόγου κ. Δημητρίου Πίσκου , ο οποίος ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την ηθική και υλική στήριξη προς τον Σύλλογο. Αναφέρθηκε επίσης στις δραστηριότητες του  Συλλόγου αλλά και στα τμήματα που λειτουργούν, όπως  τμήματα εκμάθησης χορού (παιδικά, εφήβων, ενηλίκων), τμήμα εκμάθησης της βλάχικης γλώσσας από τον Τάκη Γεωργίου, καθώς και η επιστημονική ομάδα, τους οποίους ευχαρίστησε δημόσια για την βοήθεια και το έργο τους.

Τέλος ευχαρίστησε τους δωροθέτες - χορηγούς των δώρων για την λαχειοφόρο αγορά που με μεγάλη προθυμία προσέφεραν στον Σύλλογο.

Ακολούθησε η παρουσίαση χορών και τραγουδιών από τα χορευτικά τμήματα. Το παιδικό τμήμα, με την καθοδήγηση και την επιμέλεια του Τάκη Γεωργίου και της Λέμης Γατοπούλου, καλωσόρισε στη βλάχικη γλώσσα τους παραβρισκόμενους, χόρεψε και τραγούδησε βλάχικα τραγούδια, εισπράττοντας  θερμά χειροκροτήματα για την πολύ καλή εμφάνιση. Την σκυτάλη πήραν οι έφηβοι του Συλλόγου, οι οποίοι εντυπωσίασαν τον κόσμο με την λεβεντιά τους και την όμορφη παρουσία. Και η παρουσίαση έκλεισε με το μικτό τμήμα των ενηλίκων, οι οποίοι ανέβηκαν στην πίστα με τον χοροδιδάσκαλο τους Αντώνη Κελεπούρη τραγουδώντας και χορεύοντας βλάχικα τραγούδια θυμίζοντας στον κόσμο τον τρόπο που διασκέδαζαν οι Βλάχοι με τα ανέμελα και ατελείωτα γλέντια τον παλιό καιρό.

Το γλέντι, ο χορός και το ξεφάντωμα κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν  να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν με τους ήχους του κλαρίνου των Φώτη Καραβιώτη και Δημήτρη Παράσχου, αλλά και την κρυστάλλινη φωνή του Γιώργου Μανέκα, οι οποίοι με το ταλέντο και τον τρόπο τους, φρόντισαν να διατηρηθεί το κέφι σε υψηλά επίπεδα και η πίστα να μην αδειάσει ούτε μια στιγμή της εκδήλωσης.

Θα ήταν παράλειψη μας εάν δεν αναφέρουμε την ζωντάνια και το κέφι  των φίλων από άλλους συλλόγους που παραβρέθηκαν στον χορό όπως ο πολιτιστικός τουριστικός όμιλος Σελίου, ο πολιτιστικός  όμιλος Ξηρολιβάδου, ο Λαογραφικός Σύλλογος Νάουσας, ο Σύλλογος  Περιβολιωτών Ν. Ημαθίας το παλιό Σκυλίτσι, ο Σύλλογος Σαμαριναίων Κοζάνης, ο Σύλλογος Νέων Νεοκάστρου και ο κύκλος Ερατεινός.

Την εκδήλωση τίμησαν ο βουλευτής Ημαθίας κ. Τάσος Μπαρτζώκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαιτζίδης Κων/νος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κων/νος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Βασίλης Λυκοστράτης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Αντιδήμαρχος  οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, η Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Τζήμα Συρμούλα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ κ. Στέργιος Διαμάντης, ο Πρόεδρος της τοπ. κοινότητας Σελίου κ. Αντώνης Πιτούλιας και ο Πρόεδρος του Μικρού Μερά Σελίου κ. Γιώργος Πιτούλιας.

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

methodos orizontio

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

sidiropoulos

studio 69