tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη»: Μουσικοχορευτικό παραμύθι από την ΚΕΠΑ & το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 20.00 στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Η Νύχτα που Γεννήθηκε η Αγάπη».

Πρόκειται για την παρουσίαση του  παραμυθιού της Σοφίας  Μαντούβαλου, όπου για πρώτη φορά 100 παιδιά  επί σκηνής,  με δύο αφηγητές  παίζουν, τραγουδούν, χορεύουν και παρουσιάζουν την πιο μαγική νύχτα του κόσμου.

Η παράσταση γίνεται με την σύμπραξη των τμημάτων της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ με καλλιτεχνική  διευθύντρια την κ.  Μαυρέτα Λενικάκη  και της Νεανικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας με μαέστρο την κ. Δήμητρα Ζησέκα. 

Η μουσική επένδυση έγινε από την η κ. Μαυρέτα Λενικάκη και την κ. Δήμητρα Ζησέκα.

Την σκηνοθεσία, κινησιολογία καθώς και τις χορογραφίες επιμελήθηκε η κ. Μαυρέτα Λενικάκη, ενώ την σύνθεση καθώς και την επεξεργασία των έργων έκανε η κ.Δήμητρα Ζησέκα.

Την αφήγηση του παραμυθιού θα κάνουν δύο σπουδαστές της Ομάδας ορίζοντες των τμημάτων θεατρικής υποδομής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ο Δημάκας Δημήτρης και Αλέξανδρος με καθηγητή τον Πέτρο Μαλλιάρα.

Την χορωδία συνοδεύουν στο πιάνο η κ. Βαλεντίνα Φωκά, ο Αναστάσης Κετίκογλου σπουδαστής στην τάξη πιάνου της κ. Πόπης  Φιρτινίδου, η Σίσσυ Γεωργοπούλου πτυχιούχος φλάουτου του Δ.Ω.Β. και η Αθανασία Ζορμπά σπουδάστρια στην τάξη βιολιού του κ. Ιωάννη Βλάχου.

Τα σκηνικά ζωγράφισε η κυρία Αναστασία Κωνσταντίνου.

«Περίεργο και όμορφο πράγμα η αγάπη. Όλοι την ψάχνουμε και όλοι νομίζουμε ότι την έχουμε βρει. Όλη την έχουμε ανάγκη αλλά λίγοι προσπαθούμε για αυτήν. Οι περισσότεροι νομίζουμε πως κάποτε την βρήκαμε και είμαστε σίγουροι ότι ήταν η καλύτερη αγάπη από όλες. Μα τι είναι τελικά η αγάπη, πως μοιάζει, πως μοιράζεται, που μένει και τι νιώθει;

Η αγάπη είναι μία και ζει παντοτινά!»

Καλλιτεχνική Διεύθυνση:  Μαυρέτα Λενικάκη

Μαέστρος:  Δήμητρα Ζησέκα

Αντί εισιτηρίου συλλέγονται τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69