tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλούσιο παραδοσιακό χορευτικό πρόγραμμα στον Προμηθέα (φωτογραφίες, βίντεο)

Πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα απόλαυσαν οι κάτοικοι του Προμηθέα την Παρασκευή το βράδυ. Το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών μεταφέρθηκε στα Εβραίικα την τρίτη ημέρα του και έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής να παρακολουθήσουν χορούς από διαφορετικά σημεία του χάρτη και να γλεντήσουν παραδοσιακά.

Την αυλαία της βραδιάς άνοιξε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου παρουσιάζοντας χορούς της Μικράς Ασίας. Μικρασιάτικους χορούς παρουσίασε λίγο αργότερα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Προμηθέα. Το χορευτικό του Προμηθέα συνόδεψαν τραγουδώντας η Ειρήνη Γεωργιάδου και ο Ντίνος Κόζας. Και οι δυο σύλλογοι παρουσίασαν μοναδικά τους μικρασιάτικους χορούς και απέσπασαν τον θαυμασμό του κόσμου.

Χορούς από τα ορεινά Πιέρια παρουσίασε στο κοινό ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δασκιωτών Βέροιας, με την γκάιντα να μαγεύει το κοινό. 

Στο πρόγραμμα της βραδιάς είχε και βλάχους και πόντιους. Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου έδωσε για άλλη μια φορά χορευτικό ρεσιτάλ ξεσηκώνοντας το κοινό όπως και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας που παρουσίασε ένα καλά οργανωμένο και δουλεμένο πρόγραμμα με τους περισσότερους χορούς στο μικρότερο χρονικό διάστημα.

Χορούς της Μακεδονίας παρουσίασε ο Μορφωτικός Σύλλογος Λυκοστόμου "Το Λυκόφως" από την Αλμωπία και δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα.

Την βραδιά έκλεισε η νεανική Ομάδα Παραδοσιακών Χορών "Ludi Mladi" από το Καζανλάκ της Βουλγαρίας.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκαναν η Ηρώ Φωστηροπούλου και ο Βασίλης Ασβεστάς. Η ορχήστρα που κράτησε συντροφιά το κοινό με την μουσική της, αποτελούνταν από τους Βαγγέλη Ψαθά, Βαγγέλη Ψαθά, Σταύρο Παζαρέντζη και Νίκο Ράλλη,

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Στέλιος Ασλάνογλου, Βασίλης Λυκοστράτης, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Αποστολόπουλος, Σάκης Σιακαβάρας, Πετρούλα Παπαδήνα, 

Το Σάββατο το Φεστιβάλ θα μεταφερθεί στο Σέλι.

Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στον Προμηθέα

 

 

 
 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69