tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην Ορεστιάδα και στην Ανδριανούπολη

Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας, αποδεχόμενο την πρόσκληση του Λ.Ε. της Ορεστιάδας για τον εορτασμό της επετείου των 40 χρόνων της ίδρυσης του ακριτικού αυτού Λυκείου,πραγματοποίησε τριήμερη εκδρομή στην Ορεστιάδα και την Ανδριανούπολη.

Στην εκδρομή συμμετείχε ομάδα ενηλίκων χορευτών,η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας, μέλη του Δ.Σ., η χοροδιδάσκαλος και φίλοι του Λυκείου.

Οι συμμετέχοντες την πρώτη ημέρα περιηγήθηκαν και γνώρισαν την Ανδριανούπολη μέσα από μια υπέροχη ξενάγηση από τον κ. Γιώργο Ριζιώτη και το βράδυ στον Πολιτιστικό Πολυχώρο της Ορεστιάδας παρακολούθησαν ,την εξαιρετικής ομορφιάς και ποικιλίας,παρουσίαση των παραδοσιακών φορεσιών της ευρύτερης περιοχής από τον ερευνητή Γ. Τοπαλίδη. Ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακά όργανα για όλα τα Λύκεια με την άψογη διοργάνωση του Λ.Ε.Ορεστιάδας.

Η δεύτερη ημέρα περιελάμβανε επίσκεψη- ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο της Νέας Ορεστιάδας και γνωριμία με την ακριτική πόλη. Το βράδυ στο κατάμεστο υπαίθριο δημοτικό θέατρο έγινε η επετειακή εκδήλωση με τη συμμετοχή και των παραρτημάτων της Καβάλας και του Άργους. Η εντυπωσιακή παρουσία του Λυκείου μας, με φορεσιές Λητής,Πυλαίας,Φλώρινας και Επισκοπής, περιελάμβανε χορούς της Μακεδονίας μας και φυσικά ενθουσίασε το κοινό που καταχειροκροτούσε σε όλη την διάρκεια της παρουσίας. Στη συνέχεια και πάλι παραδοσιακό γλέντι!

Η Τρίτη ημέρα περιελάμβανε επίσκεψη στο Μουσείο Μεταξιού στο Σουφλί βόλτα και φαγητό στην όμορφη Αλεξανδρούπολη και επιστροφή στην πόλη μας με ευχαριστημένους ,όλους τους συμμετέχοντες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69