Τσακιρίδης

Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

proteas

Επιτυχημένος ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου "Οι Κομνηνοί"

Άλλος ένας ετήσιος χορός αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Πολιτιστικό σύλλογο Ροδοχωρίου ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ και οι εντυπώσεις που άφησε μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν...

Κατά την διάρκεια της βραδιάς ο Μπάμπης Ιορδανίδης, ο Γιάννης Κουρτίδης και ο Δημήτρης Σκεντερίδης με τις νότες τους ξεσήκωσαν τον κόσμο και η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο μέχρι τις πρωινές ώρες, στην λύρα τους συνόδεψαν οι Νίκος Κοκκινίδης και Χρήστος Σιαπανίδης, στο νταούλι ο Παναγιώτης Καρυπίδης και ο Κωσταντίνος Ιμβριώτης, στο αγγείο ο Γιώργος Βέργος. Στον ήχο και στα πλήκτρα ήταν ο Δημήτρης Φουντουκίδης.

Εξαιρετικά ήταν το μικρό και μεσαίο χορευτικό τμήμα του συλλόγου του Ροδοχωρίου καθώς και οι Μωμόγεροι.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει: "Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ροδοχωρίου ‘ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ’ σε συνεργασία με τον ΓΑΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους, καθώς επίσης τους καλλιτέχνες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να έχουμε μία υπέροχη βραδιά, τα χορευτικά τμήματα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, τους χορηγούς που στη δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε ενίσχυσαν οικονομικά, έτσι ώστε να μπορέσει να έχει επιτυχία ο χορός, αλλά και όλους όσους πρόβαλαν την εκδήλωση από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

Φυσικά όλους τους εθελοντές που και φέτος ανάλαβαν την οργάνωση και διεξαγωγή του ετήσιου χορού και το διεκπεραίωσαν με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο κτήμα Γκαντίδη, χωρίς την παρουσία του κόσμου δε θα είχαν κανένα νόημα και σκοπό τα παραπάνω.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να έχουμε ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα".

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

ADAMELON Εργαστήριο Γεύσεων

Ασφάλειες και Κτηματομεσιτικά  ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ Real Estate - Πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας

kyriazis

sidiropoulos

studio 69