tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας στο 2ο φεστιβάλ του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, συμμετείχε, με το τμήμα παραστάσεων, στο 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, που πραγματοποιήθηκε στην Ελιά και τις Γούβες του Δήμου Χερσονήσου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν με συγκροτήματά τους η Ρωσία, Γερμανία, Εσθονία, Λιθουανία και Κύπρος.

"Η εμφάνιση του τμήματός μας, ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή ,απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από όλους και αφιέρωσε και τις δύο παραστάεις, για άλλη μία φορά, στα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής.

Όλοι οι σύλλογοι στο τέλος κάθε βραδυάς απόλαυσαν την κρητική φιλοξενία του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ελιάς «Άγιος Ρωμανός Μελωδός» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουβών «Άγιος Κωνσταντίνος».

Παράλληλα, με την παραπάνω δραστηριότητα όλοι όσοι συμμετείχαμε σ΄ αυτό το οδοιπορικό , παρά την μεσογειακή καταιγίδα, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το μουσείο της Ακρόπολης, να ανεβούμε τον "ιερό βράχο"της Ακρόπολης, τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο στον κόσμο και να θαυμάσουμε τον Παρθενώνα, το Ερέχθειο και τον ναό της Απτέρου Νίκης.

Επίσης επισκεφθήκαμε το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ένας πολυσυλλεκτικό ,περιβαλλοντικά βιώσιμο προορισμό για δραστηριότητες αναφορικά με εκπαίδευση, τέχνη , ψυχαγωγία.

Αποτελείται από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης ξεναγηθήκαμε στο ανάκτορο της Κνωσού, επισκεφθήκαμε την πασίγνωστη νήσο Σπιναλόγκα και θαυμάσαμε τις ομορφιές της Ελούντας και του Αγίου. Νικολάου" αναφέρει η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69