tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σχολή Χορού ‘Σοφία Αντωνιάδου’:10 Χρόνια Επιτυχίες

  

Κάθε χρόνο, η αναγνωρισμένη από το κράτος, Σχολή Χορού ‘Σοφία Αντωνιάδου’ συμμετέχει σε διαγωνισμούς χορού (πανελλήνιους, διαβαλκανικούς κ.α.) και οι μαθητές της σχολής αποσπούν πολλά βραβεία.

Στον 8ο Πανελλήνιο διαγωνισμό χορού «ευ δημιουργείν», που διοργάνωσε το Σωματείου Χορού και Ρυθμικής σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ δήμου Βέροιας στο Χώρο Τεχνών, συμμετείχαν 300 χορευτές, ηλικίας 7 ετών και άνω, ερχόμενοι από κάθε μεριά της Ελλάδος.

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης σημειώθηκε μεγάλη επιτυχία από μαθητές της Σχολής, ταλαντούχους χορευτές, οι οποίοι απέσπασαν τις εξής διακρίσεις:

  • Η ομάδα της σχολής με τη χορογραφία we men συγκέντρωσε την υψηλότερη  βαθμολογία στη κατηγορία σύγχρονο ομαδικό άνω των 16 ετών εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στον παγκόσμιο διαγωνισμό Livorno in Danza 2015 στην  Ιταλία με τις Δολδούρη Κωνσταντίνα, Παντελίδου Φιλιώ , Σπυριδωνίδου Ευαγγελία , Μεγαλονίδου Ευφροσύνη, Αβραμίδου Άλκηστη, Παπαδοπούλου Αικατερίνη, Χαρπαντίδου Κατερίνα , Γιανταμίδου Μαρία και τον Ριβέρα Αιμίλιο.
  • Τρίτη θέση στην κατηγορία κλασικό ατομικό 16 ετών και άνω με  την Καραγιάννη Φωτεινή.
  • Τρίτη θέση στην κατηγορία  κάρακτερ ατομικό 16 ετών και άνω με την Καραγιάννη Φωτεινή
  • Δεύτερη θέση με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία street dance ντουέτο 16 ετών και άνω με τους Ριβέρα Αιμίλο και Παντέλη Γιώργο
  • Τρίτη θέση στη κατηγορία hip hop ομαδικό 16 ετών και άνω  με τους Τρέμπελη Βασίλη, Ριβέρα Αιμίλιο, Χριστοδουλίδου Στεφανία, Βοργιατζίδου Ελένη , Παντέλη Γιώργο.

Στο διαβαλκανικό φεστιβάλ χορού  που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, έλαβαν  μέρος 700 διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι έφτασαν εκεί από κάθε μεριά της Ελλάδας και από τα υπόλοιπα Βαλκανικά κράτη.

Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης σημειώθηκε μεγάλη επιτυχία από παιδιά της Σχολής, η οποία με την πολύχρονη πείρα της και τους ταλαντούχους χορευτές της κατάφερε  να αποσπάσει 3 κύπελα.

  • Την πρώτη θέση με την ομάδα break dance στην κατηγορία break dance adult
  • Την τρίτη θέση με την ομάδα του break dance στην κατηγορία break dance
  • Την τρίτη θέση με την ομάδα του ομάδα fascia στην κατηγορία του σύγχρονο youth.

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Τηλ. 2331021510

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69