tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Διήμερο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Βέροια από το Λύκειο Ελληνίδων

Το Λύκειο των Ελληνίδων - Παράρτημα Βέροιας, έχονταs στο ενεργητικό του 30 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της Ημαθίας, συνεχίζει και φέτος, με την πραγματοποίηση για δεύτερη φορά μιας ιδιαίτερης εκδήλωσης.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να διοργανώσει μια διήμερη γιορτή πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Απριλίου στην πόλη της Βέροιας και θα περιλαμβάνει Παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών καθώς και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις (ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ).

Στο Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν περισσότερα από 600 παιδιά από επιλεγμένους αξιόλογους και ιστορικούς πολιτιστικούς συλλόγους από όλη την Ελλάδα καθώς και ιδιώτες - φορείς που ασχολούνται με το χώρο της παράδοσης και του πολιτισμού.

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε τέτοιες ποιοτικές πολιτιστικές δραστηριότητες αποτελούν μια ανάσα ψυχαγωγίας και διέξοδο από την κρίση, αποπνέοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας καθώς δίνει ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης στα παιδιά που παίρνουν τη σκυτάλη για τη συνέχιση της παράδοσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

methodos orizontio

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69