tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία ο χορός της Καλλιθέας

kallithea xoros

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μ.Α.Σ. «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ», το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016. Στην κατάμεστη αίθουσα του οικογενειακού κέντρου «ΣΕΙΡΙΟΣ», που έσφυζε κυριολεκτικά από νεολαία και όχι μόνο, το κέφι και ο χορός ξεκίνησε από νωρίς. Η βραδιά άνοιξε με τους λιλιπούτειους χορευτές των τμημάτων του συλλόγου, οι οποίοι με την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κας. Ράνιας Τοπαλίδου, ξεσήκωσαν τον κόσμο με την εμφάνισή τους και απέσπασαν το θερμό τους χειροκρότημα.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε το εφηβικό τμήμα, το οποίο εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους, ενώ η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη με την εμφάνιση του τμήματος των παραστάσεων. Τα χορευτικά συνόδευσαν στις λύρες οι Ηλίας Παναγιωτίδης, Νίκος Σιδηρόπουλος και Γιάννης Κωνσταντινίδης και στο νταούλι οι Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, Αντώνης Νεοφυτίδης και Διονύσης Νικολαϊδης. Υπό τους ήχους της λύρας του Χρήστου Βαρύτιμου και Γιάννη Κωνσταντινίδη, των τραγουδιών του Γιώτη Κωνσταντινίδη και Παύλου Καγκελίδη και το νταούλι των Νίκου Γιαγτζόγλου και Διονύση Νικολαϊδη, ολοκληρώθηκε αυτή η υπέροχη βραδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν ο δήμαρχος κ. Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Ασλάνογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης και Λεωνίδας Ακριβόπουλος, οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Παλατιτσίων, Ράχης και Ασωμάτων

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69