tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένος ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Ζερβοχωρίου «Ποντιακά Νιάτα»

 

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χειμερινός χορός του πολιτιστικού συλλόγου «ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΙΑΤΑ» Άνω Ζερβοχωρίου στο κέντρο Παρθενώνας. Και τα τρία χορευτικά απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια και καταχειροκροτήθηκαν από το κατάμεστο κέντρο. Ο αριθμός των χορευτών του συλλόγου, πλέον κοντεύει τους 100, και όσο ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται τόσο εμείς θα παίρνουμε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το πολιτιστικό μας έργο.

Οι προσδοκίες για τη φετινή εκδήλωση εκπληρώθηκαν στο ακέραιο, καθώς ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας δίνοντας δυνατό παρόν.

Τα τρία χορευτικά συνόδευσαν ο Διαμαντίδης Θάνος και Τσιμενίδης Δημήτρης στη λύρα, ο Συμεωνίδης Χάρης στο νταούλι και ο Τσιμενίδης Ειρηναίος στο αγγείο. Το γλέντι συνεχίστηκε και με τον Τριανταφυλλίδη Δημήτρη στη λύρα και το τραγούδι, με τον Καγκελίδη Παύλο στο τραγούδι, τον Κωνσταντινίδη Γιάννη στη λύρα, την Χωραφαΐδου Αθηνά στο τραγούδι, τον Χωραφαΐδη Δαμιανό στη λύρα, τον Θοδωρή Φωστηρόπουλο στο τραγούδι και τον Σιδηρόπουλο Μάκη στα πλήκτρα.

“Ευχαριστούμε από καρδιάς τους γονείς των χορευτών, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ευχαριστούμε επίσης, τους συλλόγους που παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό, την Εύξεινο Λέσχη Μαρίνας «Η Ρωμανία», την Εύξεινο Λέσχη Βεροίας, Εύξεινο Λέσχη Επισκοπής, Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας, Εύξεινο Λέσχη Κοπανού, τον σύλλογο Πολυπλατάνου «Άγιος Χριστόφορος», τον σύλλογο Χαρίεσσας «Άγιος Δημήτριος», τον σύλλογο Κοπανού «Η Μίεζα», τον σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», τον σύλλογο Λευκαδίων «Τα Ανθέμια», τον σύλλογο Δάφνης, τον σύλλογο Σεβαστιανών, τον σύλλογο Ακρολίμνης, τον σύλλογο Αψάλλου, τον σύλλογο Νέας Νικομήσειας "Ο Αριστοτέλης", τον σύλλογο Ποντίων φοιτητών Σερρών καθώς, τον σύλλογο Ποντίων φοιτητών Θεσσαλονίκης και τον σύλλογο καράτε Πετριάς ΠΕΛΛΑΙΟΣ. 

Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Νάουσας κα.Πασχούλα Χρυσούλα, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.Παντζαρτζίδη Αθανάσιο, κα.Λαζαρίδου Δέσποινα, κα.Αραμπατζή Στέλλα, κ.Τζουβάρα Βασίλη, κ.Γαϊτανίδη Θεόδωρο, το πρόεδρο της Τ.Κ. Αγγελοχωρίου κ.Σπαθόπουλο Ευθύμιο, το πρόεδρο της Τ.Κ.Πολυπλατάνου κ.Πρόιο Χρήστο και το Διοικητή της Πυροσβεστικής Νάουσας κ.Παλαμούτη Νίκο.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ.Εμμανουηλίδη Απόστολο για την παρουσία του καθώς και για τη χορηγία του, όπως και όλους τους χορηγούς που παρ’ όλες τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες ήταν και φέτος στο πλευρό μας.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός 1527 κερδίζει το δεύτερο δώρο, μια ηλεκτρική σκούπα.

Το Δ.Σ. σας εύχεται Υείαν, Ευλογίαν και Καλοχρονίαν!”, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69