tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το φεστιβάλ της Καλλιθέας

kallithea thearto

Ολοκληρώθηκαν και φέτος με επιτυχία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΙΚΑ 2014 - ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ» στο αμφιθέατρο Αγίας Παρασκευής στις 25 – 26 Ιουλίου, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός - Αθλητικός Σύλλογος « Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ » .

Η Καλλιθέα γιόρτασε τα 35 χρόνια από την ίδρυση της και φιλοξένησε, τον Σύλλογο Θρακιωτών Λεπτής Ορεστιάδας «ΟΙ ΓΚΑΓΚΑΒΟΥΖΗΔΕΣ», τη Θρακική Εστία Εορδαίας «Ο Αρχιγένης», το Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων, την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και ένα από τα χορευτικά τμήματα ( εφηβικό) του Μ.Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ . Η Εύξεινος Λέσχη Γιαννιτσών δεν παραβρέθηκε λόγω έκτακτου προβλήματος.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, το πλήθος του κόσμου που μαζεύτηκε στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής, μπόρεσε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων και να γλεντήσει με ζωντανή παραδοσιακή μουσική μέχρι τα ξημερώματα. Με ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσαν οι θεατές όλα τα χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν χορούς από την Μακεδονία, την Ανατολική Ρωμυλία, τη Θράκη και τον Πόντο!

Στην επιτυχία της όλης εκδήλωσης συνέβαλαν σημαντικά τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, που στάθηκαν δίπλα στο Δ.Σ με υπομονή και κουράγιο.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι : Ο Πατέρας Νεκτάριος, η Δήμαρχος Βέροιας Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη , ο Αντιδήμαρχος και εκλεγμένος Δήμαρχος Βέροιας Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Παπαδόπουλος Βασίλειος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκος Μωυσιάδης, Θωμάς Αγγελίνας, Χρήστος Κούτρας, ο Χατζηκώστας Αλέκος δημοσιογράφος, ο πρόεδρος του Π. Φ. Ο. Ράχης Ακριβόπουλος Διογένης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τον τρόπο τους μας βοήθησαν να επιτύχουμε το στόχο μας, τον Δήμο Βέροιας, τους τεχνικούς με τα συνεργεία του δήμου για την περιποίηση του χώρου. (καθαρισμός – πλύσιμο χώρου εκδηλώσεων , στήσιμο εξέδρας κ.λ.π) και την εθελοντική ομάδα του Συλλόγου για την δεντροφύτευση του χώρου και καθαρισμό της συνοικίας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα, τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Τανιμανίδη, το Δ/Σ ,τον Δ/ντή κ. Αντώνη Δάλλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ιδρύματος Παναγία Σουμελά κ. Φωτιάδη Βασίλη για την φιλοξενία των χορευτικών συγκροτημάτων στους ξενώνες της Ιεράς Μονής Παναγία Σουμελά.
Την τροχαία Βέροιας καθώς και το τμήμα τάξης.
Τον τοπικό τύπο εφημερίδες ΛΑΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ
Τα blogs INVERIA NEWS, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ, VERIANET.GR, 24 ΩΡΕΣ ΗΜΑΘΙΑ, ΛΑΟΣ- ΕΠΕΑ, ΑΜΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑ.
Τον κ. Κοτζαερίδη Γιώργος για προσφορά των εικόνων
Την βιομηχανία ΙΡΙΣ ( κατεψυγμένα αρτοποιήματα ) και τον κ. Τσανακτσίδη Χρήστο,
Την κ. Δήμητρα Κουτσιώφτη για την διάθεση του προτζέκτορα.
Φαρμάκη Αστέριο, Πατσιαβούρα Νίκο ( τυροκομικά )
Τραπεζανλίδη Κώστα & Γιώργος (είδη μαναβικής)
Τον κ. Θεόδωρο Γιαγτζόγλου για την προσφορά εμφιαλωμένων νερών
Κάβα ποτών ΚΟΡΜΟΣ
Ασλάνογλου Αλεξάνδρα, Ιωσηφίδη Άρη (είδη μαναβικής )
Τις κυρίες για την προσφορά εδεσμάτων για το πρωινό των φιλοξενούμενων χορευτικών
Τον πολιτιστικό σύλλογο Ράχης για την διάθεση τραπεζιών
Τους καλλιτέχνες :
Νίκο Σιδηρόπουλο ( λύρα ),
Χρήστο Βαρύτιμο (λύρα),
Γιώτη Κωνσταντινίδη (τραγούδι),
Λευτέρη Παπαδόπουλο (τραγούδι),
Ιορδάνη Σιδηρόπουλο (νταούλι),
Διονύση Νικολαίδη (νταούλι),
Γιώργο Μουρατίδη (νταούλι)
Καθώς και τους μουσικούς της ΚΕΠΑ που διασκέδασαν αφιλοκερδώς τον κόσμο.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες και κυρίους μέλη και φίλοι του συλλόγου και τα χορευτικά τμήματα (εφηβικό-παραστάσεων) που αφιέρωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους, για να γίνει η φιλοξενία των συγκροτημάτων άνετη.(φαγητό-ξεναγήσεις)
Επίσης ένα ευχαριστώ στην κ. Ιουλία Σαμανίδου, για την παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69