tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Νάουσας

len 1

Το Λύκειον των Ελληνίδων, ξεκινώντας τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50χρονά του που συμπληρώνονται το 2016, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την αναπαράσταση του τρύγου και το πάτημα των σταφυλιών στο κτήμα Διαμαντάκου, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Συμμετείχαν η εφηβική χορευτική του ομάδα και μέλη του και το παρακολούθησε πλήθος κόσμου που απόλαυσε τις εικόνες από τα παλιά. Ακολούθησε γλέντι στο καζάνι για το βράσιμο του τσίπουρο, όπου όλοι γλέντησαν με τον ζουρνά των Ψαθάδων. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μέλη από Λύκεια Ελληνίδων, συλλόγους και σωματεία της Νάουσας, της ευρύτερης περιοχής και όλης της Ελλάδας.

len 4

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου "Παλαιά Πόλη" πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λυκείου με θέμα "χαμογελάστε κάνει καλό". Τα μέλη μας και φίλες του ΛΕΝ απόλαυσαν τον απογευματινό τους καφέ παρακολουθώντας την ψυχολόγο κ. Φαίη Κουκιά Κουτελάκη στην γλαφυρή και ουσιώδη επιστημονικά ομιλία της, όπου ανέλυσε την ουσία του γέλιου, του χιούμορ και του χαμόγελου σε πολλές πτυχές της καθημερινότητας, δίνοντας βάση στη γυναίκα.

len 2

Μέλη του δ.σ. συμμετείχαν στο 17ο πανελλήνιο συνέδριο του Λυκείου των Ελληνίδων που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο από 15-18 Οκτωβρίου με θέμα «πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον...». Το Λ.τ.Ε. Σύρου συμπλήρωσε φέτος 100 χρόνια ζωής και είναι το πρώτο παράρτημα που δημιουργήθηκε μετά των Αθηνών. 

len 2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69